Λίγα λόγια για την ΚAS Center

Επαγγελματικές ομπρέλες – Tέντες – Εξοπλισμοί λαϊκών αγορών

Η εταιρεία KAS CENTER με έδρα τον Άγιο Δημήτριο δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2004. Κύριο αντικείμενό της είναι η κατασκευή επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών, η τοποθέτηση τεντών παντός τύπου και ο εξοπλισμός λαϊκών αγορών.

Μέσα από μια πορεία διαρκούς ανάπτυξης και επιτυχίας, καθιερώθηκε η KAS CENTER ως έμπειρη εταιρεία και ικανή να εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της.

Η συνεργασία μας με προμηθευτές υλικών αρίστης ποιότητας πιστοποιημένων με ISO 9001 : 2000, σε συνδυασμό με την άριστη και υπεύθυνη σχέση με τον πελάτη και με το άμεσο service εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία της δουλειάς μας.

Στην ιστοσελίδα μας θα ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

ΠOIOTHTA

ΠOIOTHTA

Προτεραιότητά μας είναι να σας παρέχουμε άριστη ποιότητα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρώτη ύλη. Οι αυστηρές προδιαγραφές των υλικών που χρησιμοποιούμε δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις απαιτήσεις σας.

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Η πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια  μας έχει δώσει την ικανότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί στον χώρο παρέχοντας προσιτές τιμές στους πελάτες μας.

Υπηρεσίες KAS Center

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ως  βιοτεχνία, η κατασκευή των σκελετών και η ραφή των πανιών γίνονται στον χώρο μας έχοντας αποτέλεσμα μία άρτια εικόνα. Στο χώρο μας  θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να καταλήξουμε μαζί  σε αυτό που σας ταιριάζει ιδανικά.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες αναλαμβάνουμε την εκτύπωση του λογοτύπου σας, σε ψηφιακή μορφή ή μεταξοτυπία, για την καλύτερη προβολή σας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την τοποθέτηση των ομπρελών - τεντών στο χώρο σας με τις πιο ολοκληρωμένες διαδικασίες καθώς και την αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επισκευάσετε τα πανιά των ομπρελών ή των τεντών σας μέσα από μια μεγάλη συλλογή υφασμάτων.
Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση των σκελετών.
 

 

Ρωτήστε μας για την υπηρεσία εκτύπωσης

τυπώνουμε το διαφημιστικό σας μήνυμα ή το λογοτυπό σας για την καλύτερη προβολή της επιχείρησής σας

Στοιχεία επικοινωνίας

KASCENTER

Θράκης 6, 173 42 - Αγ. Δημήτριος, Αθήνα
Τηλ. 210 9833740
Fax. 210 9833785

Κιν. 6974 666620
Email: info@kascenter.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ακολουθήστε μας:

Όροι Χρήσης | Πολιτική cookies

Copyright © 2024 KasCenter - All rights reserved.
Κατασκευή ιστοσελίδων Powersite.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ